BACK
AJASSASokea Peili - oliko Kalevi Sorsa KGB:n yhteyshenkilö?

Entinen KGB-eversti Oleg Gordievsky ja kirjailija Inna Rogatchi ovat kirjoittaneet uuden paljastuskirjan nimeltään ”Sokea peili”. Uutuusteoksen mukaan ”KGB oli Suomessa kuin hallituspuolue”, jolla oli maassamme 91 suomalaista poliittista kätyriä vielä 1980-luvun puolessa välissä.

Viikon vitsit

Pieni kevennys muuten niin ankeaan arkeen.

Yli joka kolmannella kotitaloudella kaapelitelevisioliittymä

Kaapelilähetystoiminta laajenee edelleen. Yli joka kolmannella kotitaloudella oli kaapelitelevisioliittymä viime vuoden lopussa. Liittymiä oli kaikkiaan 845 139, selviää liikenneministeriön tuoreesta raportista.

Ikäihmiset haluavat tietotekniikkaa palvelutaloihin

Ikäihmiset ja eläkeläiset haluavat mukaan tietotekniikan maailmaan. Vasta perustettu aPC-seniorit-kerho toivoo tietokoneita kaikkiin palvelukeskuksiin, niin kaupunkeihin kuin maaseutukuntiin.

Suomi 80 - Itsenäistymisen vuodet 1917-18

Internet on erinomainen tiedonlähde sekä huviksi että hyödyksi. Itsenäisyytemme juhlavuoden kunniaksi Tampereen yliopiston historiatieteen laitos ylläpitää verkkojulkaisua, jossa seurataan itsenäistymiskehitystä.

Venäläiset syövät kaalia ja juovat teetä

Venäläisten ruokatottumukset eivät ole niin omaperäisiä kuin usein luullaan. Joitakin ominaispiirteitä on kuitenkin olemassa.

Ajan suunnassa lyhyesti

Seksi Internetin vetonaula. 11-vuotias brittipoika tulee isäksi. Kotiaresti päättyi. Suomen monipuolisin Internet-kauppakeskus avataan 1.9.1997. Brittiministeri haluaa kansallislaulut pois jalkapallo-otteluista.

Lue cd-rom arvostelut Verkkouutisten Arkistosta.