PääkirjoitusPolitiikkaKotimaaUlkomaatTalousTiedeKolumnitAjassaSisältö
Haku Verkkouutisista
RSS
Talous 

Sampo Pankki ja Western Union aloittavat rahan pikavälityspalvelun

IA, 15.8.2001


Sampo Pankki aloittaa Western Unionin kanssa rahan pikavälityspalvelun.

Western Unionin rahan pikavälityspalvelun kautta asiakas voi lähettää rahaa nopeasti ja turvallisesti ulkomaille. Palvelun edut korostuvat, kun rahaa välitetään kriisialueille tai alueille, joille rahan lähettäminen perinteisin pankin välityskeinoin on vaikeaa tai mahdotonta. Maksutapaa käytetään yleisesti myös hätämatkarahan välitykseen.

Palvelu kattaa lisäksi ulkomailta Suomeen Western Unionin välittämänä saapuvat maksut. Myös yritysten on mahdollista käyttää palvelua.

Western Union takaa maksun saapumisen vastaanottajalle 15 minuutissa toimeksiannon vastaanottamisesta. Pikavälityspalvelusta peritään Western Unionin hinnaston mukaisesti vähintään 80 markkaa. Lähetettävän rahamäärän suuruus ja mahdolliset lisäpalvelut vaikuttavat hintaan.

- Uusi palvelu täydentää Sampo Pankin ulkomaan palveluja. Nykyinen palveluvalikoima kattaa hyvin normaalit tilanteet, mutta pikavälityspalvelun avulla voimme entistä paremmin auttaa asiakkaitamme pulmatilanteissa, tuotejohtaja Liisa Neimala toteaa.

Western Union Financial Services on Yhdysvalloissa yli 100 vuotta sitten perustettu pikamaksujen välitysorganisaatio, jolla on noin 80 000 agenttia noin 200 maassa.

Sampo tarjoaa palvelua yhdessätoista toimipaikassaan syyskuun alusta alkaen. Näitä ovat Helsingissä Kaivokadun konttori sekä Länsiterminaalin ja Itäkeskuksen palvelupisteet, Helsinki-Vantaan lentoaseman palvelupiste, Jyväskylän, Kuopion, Lappeenrannan, Oulun Kirkkokadun, Rovaniemen, Tampere Hämeenkadun sekä Turun Aurakadun konttorit.

Copyright Verkkouutiset - ISSN 1458-4441Suomen Kansallisverkko OyMediakorttiPalautelomake