PääkirjoitusPolitiikkaKotimaaUlkomaatTalousTiedeKolumnitAjassaSisältö
Nettistudio
Haku Verkkouutisista
RSS
Kotimaa 

Mies otti auton koeajoon, kolaroi humalassa ja pakeni sairaalasta

IA, 16.3.2009


Vuonna 1961 syntynyt mies otti auton koeajoon autoliikkeestä, kolaroi sen humalassa ja pakeni sairaalasta. Nyt hänet on etsintäkuulutettu.

Oulun poliisi sai maanantaina kello 13.36 ilmoituksen liikenneonnettomuudesta Kempeleen Eteläsuomentiellä, missä kuljettaja oli törmännyt Mercedes-Benzillä voimakkaassa humalatilassa edellään ajaneeseen autoon ja oli ajautunut tämän jälkeen ojaan.

Poliisin tutkimusten mukaan mies otti käyttämänsä auton koeajoon aikaisemmin päivällä oululaisesta autoliikkeestä ja jätti sen palauttamatta ennalta sovittuna ajankohtana. Mies on myös yrittänyt saada autoja koeajoon muista kaupungin autoliikkeistä. Mies puhalsi poliisin alkometriin kolaripaikalla 1,6 promillea.

Mies loukkaantui törmäyksessä lievää vaikeammin ja hänet toimitettiin hoitoon Oulun yliopistolliseen sairaalaan. Poliisin sairaalasta saamien tietojen mukaan mies on kuitenkin häipynyt sieltä. Mies on nyt etsintäkuulutettu ja ilmeisesti yhä edelleen sairaalahoidon tarpeessa.

Poliisi epäilee miestä törkeästä rattijuopumuksesta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta sekä ajoneuvojen luvattomista käytöistä tai niiden yrityksistä.

Copyright Verkkouutiset - ISSN 1458-4441Suomen Kansallisverkko OyToimitusPalautelomake