PääkirjoitusPolitiikkaKotimaaUlkomaatTalousTiedeKolumnitAjassaSisältö
Nettistudio
Haku Verkkouutisista
RSS
Kotimaa 

Jyväskylässä käveltiin taksin katolla ja pahoinpideltiin

ASK, 14.3.2009


Jyväskylässä 21-vuotias mies käveli taksin katolla Taitoniekantiellä kello 02.20. Taksinkuljettaja oli tuonut asiakkaan määränpäähän, jolloin pihassa ollut 21-vuotias mies nousi taksin konepellille ja käveli siitä auton katolle.

Taksinkuljettaja yritti estää miehen poistumisen. Silloin mies alkoi riehua ja löi taksinkuljettajaa nyrkillä leukaan. Taksinkuljettaja sai painettua miehen maahan, missä piti tätä poliisin saapumiseen saakka. Mies ei ilmeisestikään pitänyt makuupaikastaaan, koska uhkaili taksinkuljettajaa tappamisella.

Mies pisti hanttiin poliisillekin. Hän päätyi poliisilaitokselle ja hänen epäillään syyllistyneen laittomaan uhkaukseen, pahoinpitelyyn, vahingontekoon ja haitantekoon virkamiehelle.

Neljän hengen nuorisojoukko pahoinpiteli 39-vuotiasta miestä ja 41-vuotiasta naista Polttolinja 35 kohdalla.

Kolmen naisen ja yhden miehen nuorisojoukko oli tullut pariskuntaa vastaan ja seurueen mies oli tönäissyt vanhempaa miestä. Mies oli hermostunut ja tilanne oli mennyt tappeluksi. Nuori mies löi vanhempaa kasvoihin ja kaatoi tämän maahan, missä koko nuorisojoukko potki miestä.

Myös miehen seurassa olleen naisen käteen oli lyöty. Miehelle tuli lieviä vammoja oikean silmän kohdalle, ja naisen kädessä ollut leikkaushaava tihkutti verta. Nuoret poistuivat paikalta Kuokkalan ostoskeskuksen suuntaan eikä heitä tavoitettu.

Väinönkadun ja Kauppakadun risteyksessä pahoinpideltiin 30-vuotiasta miestä 04.15 aikaan. Pahoinpidellylle tuttu mies kaatoi uhrin katuun ja potkaisi tätä kerran päähän. Tämän jälkeen pahoinpitelijä poistui paikalta. Pahoinpidellyn nenä vuosi verta.

Copyright Verkkouutiset - ISSN 1458-4441Suomen Kansallisverkko OyToimitusPalautelomake