PääkirjoitusPolitiikkaKotimaaUlkomaatTalousTiedeKolumnitAjassaSisältö
Nettistudio
Eurostudio
Haku Verkkouutisista
RSS
Kotimaa 

Poliisi pyytää apua ryöstäjän tunnistamiseksi

IA, 11.3.2009


Poliisi pyytää yleisön apua Helsingissä tiistaina noin klo 13.10 tapahtuneen R-Kioskin törkeän ryöstön yrityksen selvittämiseksi.

Hiihtomäentie 36:ssa sijaitsevassa R-Kioskissa oli tapahtuma-aikaan myyjän lisäksi kaksi asiakasta. Tummaihoinen ryöstäjä uhkasi myyjää teräaseella ja vaati rahaa.

Poliisi kertoo, että toinen asiakkaista oli tapahtuman havaittuaan menetellyt hyvin neuvokkaasti. Asiakas oli mennyt kioskin ulko-ovelle, pitänyt sitä auki ja huutanut, että poliisi on tulossa. Tästä pelästyneenä ryöstäjä oli poistunut liikkeestä ehtimättä saada rahaa. Poliisi pystyi lumisessa maastossa seuraamaan miehen jälkiä Hiihtäjäntielle, mutta tekijää ei tavoitettu.

Ryöstäjä on alle 20-vuotias, 180 cm pituinen, hoikka, ilmeisesti somalitaustainen mies, joka oli tekohetkellä pukeutunut hupulliseen löysään takkiin, joka on väriltään vaaleanruskea ja kuviointina mustaa epäsäännöllistä ruutupintaa. Takin hupun alla miehellä oli valkoinen tai valkoreunainen huppu ja päässä vaaleanruskea yksivärinen neulepipo. Miehen käyttämät housut olivat tummat.

Poliisi pyytää yleisön apua oheisen kioskin valvontakameran esittämän ryöstäjän tunnistamiseksi. Lisäksi poliisi pyytää liikkeessä tapahtuma-aikaan ollutta, mutta ennen poliisin paikalle tuloa sieltä poistunutta naisasiakasta ottamaan yhteyttä Helsingin poliisiin.

Poliisin yhteystiedot virka-aikana 071 8775464 ja virka-ajan ulkopuolella 071 877 4002.

Copyright Verkkouutiset - ISSN 1458-4441Suomen Kansallisverkko OyToimitusPalautelomake