PääkirjoitusPolitiikkaKotimaaUlkomaatTalousTiedeKolumnitAjassaSisältö
Nettistudio
Eurostudio
Haku Verkkouutisista
RSS
Kotimaa 

Kultasepänliikkeen rosvonnut levitti saalistaan pitkin katuja

IA, 11.3.2009


Helsingissä Fredrikinkatu 32:ssa sijaitsevaan kultasepänliikkeeseen murtauduttiin keskiviikkona hieman ennen kello neljää aamulla.

Tapahtumapaikalle tullut poliisimies huomasi tummiin vaatteisiin pukeutuneen miehen tulevan polkupyörällä Kalevankadulle samasta korttelista, missä kultasepänliike sijaitsee. Mies pyörähti takaisin sisäpihalle ja hetkeä myöhemmin hänen nähtiin polkevan pyörällä Lönnrotinkatua kohti rantaa ja Abrahaminkatua.

Mies kaatui Lönnrotinkatu 29 kohdalle ja jatkoi pakoaan jalkaisin. Pyörän etuhaarukan pinnojen väliin oli jumittunut laukku, jonka sisällä oli vielä osa anastetusta omaisuudesta. Kaatumispaikan ohi ehti ajaa yksi auto, ennen kuin poliisi sulki kadun liikenteeltä ja keräsi kellot ja korut talteen. Osa kelloista ja koruista vaurioitui auton ajettua niiden päältä.

Mies anasti liikkeestä kelloja ja koruja yhteensä kymmenien tuhansien eurojen arvosta. Kultasepänliikkeen viereisessä liikehuoneistossa tehdään remonttia, mihin mies oli ensin murtautunut. Kultasepänliikkeeseen mies pääsi rikkomalla liikkeiden väliseinän.

Poliisi ei löytänyt miestä lähikortteleihin tehdyissä etsinnöissä. Poliisi pyytää tummiin vaatteisiin pukeutuneesta varkaasta havaintoja tehneitä henkilöitä ilmoittamaan vihjeensä numeroon 071 877 5479.

Copyright Verkkouutiset - ISSN 1458-4441Suomen Kansallisverkko OyToimitusPalautelomake