PääkirjoitusPolitiikkaKotimaaUlkomaatTalousTiedeKolumnitAjassaSisältö
Nettistudio
Eurostudio
Haku Verkkouutisista
RSS
Kotimaa 

Jäinen valtatie ja kesärenkaat suistivat kolariin

PP, 10.3.2009


Jäinen tienpinta ja kesärenkaat johtivat kolariin, jossa Mynämäestä Turun suuntaan ajanut pakettiauto törmäsi reunakaiteeseen ja siitä vastaantulevaan henkilöautoon.

jäinen ja liukas tienpinta aiheutti valtatie kahdeksalla kaksi onnettomuutta peräjälkeen. Ensimmäinen onnettomuus tapahtui klo 17.18 aikaan Kivistönmäen kohdalla, jossa pakettiauto alkoi heittelehtiä tiellä törmäten ensin reunakaiteeseen ja siitä edelleen oikea kylki edellä vastaantulleen henkilöauton keulaan. Pakettiautossa oli tapahtumahetkellä kesärenkaat.

Pakettiautossa oli kaksi henkilöä, joista toinen kuljetettiin sairaalaan tarkastukseen. Henkilöautossa oli kolme henkilöä, jotka kaikki kuljetettiin tarkastettavaksi. Ainakin yhdelle henkilöauton matkustajista aiheutui lievää vakavempia vammoja.

Toinen onnettomuus tapahtui klo 17.26 aikaan Mynämäen pohjoispuolella. Turun suuntaan ajanut ulkomaalainen puoliperävaunurekka oli alkanut heittelehtimään ylämäessä sillä seurauksella, että rekan perävaunu oli osunut vastaantulleen henkilöauton vasempaan kylkeen. Törmäyksen johdosta rekka oli suistunut ojaan. Molempien autojen kuljettajat olivat yksin autoissaan, ei henkilövahinkoja.

VT 8 oli tapahtumahetkellä jäinen ja erittäin liukas, kertoi Varsinais-Suomen poliisilaitos.

Copyright Verkkouutiset - ISSN 1458-4441Suomen Kansallisverkko OyToimitusPalautelomake