Sisältö
Index
Pikauutiset
Pääkirjoitus
Politiikka
Talous
Ulkomaat
Kotimaa
Kolumnit
Ajassa
Ajanviete
Päivän sää
TV-ohjelmat
Arkisto
-------------

Viikon
äänestys


Haku Verkkouutisista:
Ulkomaat


Hutilukset himmentävät ydinvoiman positiivista säteilyä

Ydinvoiman turvallisuus on taas huolettanut ihmisiä Sellafieldin viimeisten laiminlyöntien jälkeen. Näyttää siltä, että ydinvoimaloiden suurimmat riskit syntyvät työntekijöiden ja johtajien korvien välissä.

Uusi perustuslaki testiin Thaimaan senaatin vaaleissa

Ei äänten ostamista, sukulaisten suosimista tai vaalivilppiä. Thaimaalaisten on määrä viimeinkin päästä osallistumaan vaaleihin, joiden tulosta ei ratkaista lahjuksilla ja joiden toivotaan tekevän lopun monen häikäilemättömän poliitikon urasta.

Pattaya saksalaismafian tiukassa otteessa

Jo nimistä näkee, ketkä täällä vaikuttavat. Kapeita kujia reunustavat kapakat ovat saaneet nimekseen Alt-Heidelberg, Ulmer Spatz tai Braustüble.

Hirmumyrsky ja tulvat romahduttivat Mosambikin talouden

Mosambik oli länsimaiden silmissä Afrikan talousihme. Yhdysvaltain presidentti Bill Clintonkin intoutui kehumaan tätä eteläisen Afrikan maata maailman nopeimmasta talouskasvusta.

Selvittämättömiä henkirikoksia yhä enemmän Yhdysvalloissa

Yhdysvaltain pääkaupunki on saanut useina vuosina kantaa myös murhapääkaupungin titteliä, sillä Washington on usein murhatilastojen kärjessä.

Katoavat maailman metsät seurantaan

Neljä viidesosaa maapallon alkuperäisistä metsistä on jo kadonnut ja viimeinenkin viidennes hupenee vauhdilla, varoittaa maailman luonnonvaroja seuraava amerikkalainen World Resource Insitute.

Robinson: Kiinan ihmisoikeustilanne heikentynyt

Kiinan ihmisoikeustilanne on heikentynyt, arvioi YK:n ihmisoikeusvaltuutettu Mary Robinson Beijingissä torstaina.

Marraskuussa valitaan Yhdysvalloissa muutakin kuin presidentti

Yhdysvaltain presidenttipelin tiimellyksessä unohtuu helposti, että marraskuun vaaleissa on pelissä muutakin kuin Valkoisen talon uusin isäntä.

Neuvostotukikohdista Virolle miljardivahingot

Neuvostojoukkojen läsnäolosta on Virolle aiheutunut lähes 56 miljardin kruunun eli 20 miljardin markan suuruiset ympäristövahingot.

Bonner: Putinin Venäjä matkalla nykyaikaistettuun stalinismiin

Venäjän vt. presidentti Vladimir Putin on viemässä maata nykyaikaistettuun stalinismiin, varoittaa joukko venäläisiä ihmisoikeusaktivisteja moskovalaislehdessä keskiviikkona julkaistussa kirjoituksessa.

Voitkan veljekset napattiin Virossa

Lähes legendaariseen maineeseen Virossa nousseiden Voitkan veljesten taru on päättynyt. Neljätoista vuotta poliisia piileskelleet pikkurikolliset napattiin tiistai-iltana mittavien poliisivoimien piirityksen jälkeen.

Viikon varrelta - ulkomaat lyhyesti

Tapahtui näinä päivinä...

Sivun alkuun