Sisältö
Index
Pikauutiset
Pääkirjoitus
Politiikka
Talous
Ulkomaat
Kotimaa
Kolumnit
Ajassa
Ajanviete
Päivän sää
TV-ohjelmat
Arkisto
-------------

Viikon
äänestys


Haku Verkkouutisista:
Talous


Yritykset voivat menestyä myös syrjäseudulla

Suomessa on nautittu viime vuodet rivakasta talouskasvusta. Kehitys ei kuitenkaan jakaudu alueiden kesken tasan. Siinä missä suuret kasvukeskukset porskuttavat vahvasti eteenpäin, idän ja pohjoisen syrjäiset seudut junnaavat paikoillaan.

Talopakettien toimituksissa on huomattavia eroja

Talopakettia ostavan on syytä olla tarkkana, sillä pakettien toimituksissa on selviä hinta-, sisältö- ja laatueroja.

Pehmopaperimarkkinoille uusi ykkönen

Yhdysvaltalainen metsäjätti Georgia-Pacific aikoo kasvaa maailman johtavaksi pehmopaperituotteiden valmistajaksi ostamalla markkinakakkosen Fort Jamesin.

Verkkokauppa ja euro ovat jo jokaisen ovella

Euroopan komissio pitää palvelualaa erityisen tärkeänä kasvun ja työpaikkojen luojana. Komissio haluaakin herätellä alaa euron käyttöönoton lisäksi uuteen teknologiaan ja käymään verkkokauppaa.

Venäjä yhä yrityksille hankala maa

Presidentti Vladimir Putin on luvannut kehittää Venäjälle liiketoiminnan kannalta suotuisat olot. Itänaapurissa laajasti toimivassa konsulttiyhtiö Foxxissa nähdään merkkejä paremmasta, vaikka nopeita muutoksia ei olekaan odotettavissa.

Venäläiset kaappaavat yritysten nimiä netissä

Länsimaisten yritysten domain-osoitteiden varastaminen on muodostunut Venäjällä suureksi ongelmaksi. Myös usean suomalaisyrityksen nimet ja tuotemerkit on kaapattu itärajan takana.

Yhä useampi ulkomaalainen yöpyi Suomessa toukokuussa

Suomen majoitusliikkeissä yöpyneiden ulkomaalaisten määrä lisääntyi toukokuussa yli viidenneksellä viimevuotisesta. Kotimaisten yöpyjien määrä kasvoi kuudella prosentilla edellisestä toukokuusta.

EQ Onlinen toisen neljänneksen tappio 23 miljoonaa markkaa

Internetissä osakkeita välittävä EQ Online teki huhti-kesäkuussa 3,9 miljoonan euron eli noin 23 miljoonan markan liiketappion. Vuoden ensimmäisen puolikkaan aikana yhtiön liiketappio nousee näin 9,1 miljoonaan euroon.

Euromaiden talousnäkymät erinomaiset - euroryhmä tiivistää yhteistyötään

Euroalueen talousnäkymät ovat erinomaiset, ja alue voi odottaa pitkää ja vahvaa talouskasvua, arvioi kansainvälinen valuuttarahasto IMF.

Viikon varrelta - kotimaan talousuutisia lyhyesti

Viikon varrelta - ulkomaisia talousuutisia lyhyesti

Sivun alkuun