BACK
AJASSAInternet - penkkiurheilijan paratiisi

Internet tarjoaa sekä urheilijoille että penkkiurheilijoille monia hyviä sivuja. Olitpa sitten hiihdon, golfin tai vaikkapa moottoriurheilun ystävä, löydät Internetistä varmasti juuri sinua kiinnostavia sivuja.

Joulupukkimme on paholaista alkuperää?

Arvostettu tutkija Jeffrey Burton Rossell väittää, että Joulupukin alkuperään liittyy paljon sellaista, joka viittaa siihen, että lempeänä hyväntekijänä tunnetun Joulupukkimme esikuva on itse paholainen.

Työllistääkö tieto?

Tietoon panostaminen ei voi täysin ratkaista nykyisiä työttömyysongelmia, arvioi ylijohtaja Leevi Melametsä opetusministeriön työllistämistrategiaa koskevassa raportissa. Tietoyhteiskunnan työttömyyttä pitäisi hänen mielestään paikata tukemalla pienipalkkaisten, vähän koulutusta vaativien työpaikkojen syntymistä.

Joka kolmas suhtautuu välinpitämättömästi kehitysyhteistyöhön

Tuoreen kyselyn mukaan runsas kolmasosa suomalaisista suhtautuu välinpitämättömästi kehitysyhteistyöhön.

EU:n tuoma hintahyöty alkaa huveta

EU-jäsenyyden mukanaan tuomat elintarvikkeiden hinnanalennukset ovat alkaneet huveta jo monissa tuoteryhmissä. Koko tuotevalikoiman hintataso on edelleen noin 8,5 prosenttia alempi kuin ennen EU-jäsenyyttä, mutta edellissyksystä hinnat ovat nousseet jo noin 2,7 prosenttia.

Kinkku on edelleen joulupöydän kunkku

Kinkku on tällä hetkellä perinteisen suomalaisen joulupöydän ykköstuote. Viime vuonna suomalaiset söivät joulun tienoilla 7, 7 miljoonaa kiloa kinkkua ja noin 600 000 kiloa kalkkunaa. Tänä vuonna luvut pysynevät samansuuruisina. Ikiaikainen perinne tämä joulupöydän itsestäänselvyys ei kuitenkaan ole.

Ajan suunnassa lyhyesti

Seksi pidentää miesten ikää. Vapaussodan viimeinen sotainvalidi kuoli. Tietokoneita kirjastoihin ja kapakoihin syrjäytymisen estämiseksi. Niinistö: Kirjastomaksu-kritiikillä tyrmättiin taas arvokeskustelu. Lintuflunssa saattaa levitä maailmanlaajuiseksi. Ruotsin sukellusvenekameroilla salakuvattiin rantatyttöjä.

Viikon vitsit

Pieni kevennys muuten niin ankeaan arkeen.Lue cd-rom arvostelut Verkkouutisten Arkistosta.